info
Bedankt voor uw bezoek aan mijn website! Kom gerust nog een keer terug.

- 06 -
December
2016

Framewerk is aangepast

De afbraak van de oude modelbaan heeft enige tijd in beslag genomen. Vooral de delen waar alles al netjes was aangesloten op de schakelkast, nam meer tijd in beslag dan gedacht.

Nu de afbraak van de oude modelbaan is afgesloten, heb ik deze week het framewerk aangepast naar de afmetingen van de nieuw te bouwen modelbaan. De foto's van het aangepaste framewerk vindt u in de AMoras 2016 Galerij, gedateerd 06-Dec-2016.

- 10 -
Oktober
2016

Vitrine kasten gevuld

Alle locomotieven en wagens, zowel personen en goederen, zijn nu veilig opgeborgen in de 2 vitrine kasten die ik bij Lidl gekocht heb. Nu alles opgeborgen staat in de vitrine kasten, zie ik pas wat ik allemaal al bij elkaar verzameld heb. En dat is al een behoorlijke verzameling, waar ik erg trots op ben.

Deze week start ik met het afbreken van het stationsgebied, daarna volgt het schaduwstation.

- 29 -
Mei
2016

Afbraak voor opbouw

Tja, dat is natuurlijk duidelijk. Voordat ik aan AMoras2016 kan gaan bouwen, moet ik eerst AMoras 2010 afbreken. Dit is best nog een redelijke klus, echter eerst moet ik al het rijdend materieel in de vitrine kasten een veilig plaatsje geven. Ook het hoofdstation en beide locomotief loodsen moeten veilig weggezet worden.

Dan starten met het afbreken van het stationsgebied, waar nog geen electronische aansluitingen gerealiseerd zijn. Daarna volgt het schaduwstation, en daar is wel alles electronisch aangesloten. Dus oppassen en met beleid afbreken. Wanneer het framewerk weer kaal is, moet het op een paar plaatsen enigszins aangepast worden naar de nieuwe afmetingen.